Az indulás feltételei

Ha az Ön vállalata 5 főnél több munkavállalót foglalkoztat, akkor máris teljesült az indulás egyetlen feltétele.

Hogy miért pont 5 fő felett lehet indulni? Ennél kevesebb létszámú vállalatnál könnyen előfordulhat, hogy a sok induló között azonos eredmény születik, vagyis nem lehetne eredményt hirdetni. Reméljük a következő években megoldást találunk erre a problémára is és a mikro vállalkozások is versenghetnek majd a díjért.

Akkor vállalja vállalatánál a versenyt, ha a minimális létszámot biztosítani tudja. Az induló munkavállalók számát úgy találtuk ki, hogy a vállalat életében ne okozzon túl nagy terhet a versengés. Ennek ellenére lehet, hogy 1-2 kolléga nem tudja majd teljesíteni a feladatot (betegség, kilépés, egyéb akadályoztatás okán). Kérjük, hogy ezért lehetőség szerint a minimálisan elvárt létszám fölött tervezzen. Biztosan sokan lesznek, akik szívesen próbára teszik magukat.

Az intelligencia mérését a MensaHungarIQa végzi, mégpedig két lépcsőben.

1. Az első lépcső egy online teszt lesz, amelyen a legjobb eredményt írókat kérjük fel a második lépcsőben való részvételre.

2.  Ez már egy személyes jelenlétet igénylő hivatalos Mensateszt lesz. Ezeket a teszteket az ország 5 pontján, több időpontban is meg lehet majd írni. Igyekszünk tehát mindenkinek lehetőséget biztosítani arra, hogy eredményes legyen az összesített értékelés.

Figyelem!

Aki korábban töltött már ki hivatalos Mensa tesztet, esetleg az Egyesület tagja, az nem kizáró tényező. Ebben az esetben a már korábban kitöltött teszt eredménye lesz belekalkulálva a csapateredménybe. Ezt a jelentkezési lapon jelezni szükséges.

Egy vállalat csak legfeljebb 50%-ban indíthat korábbi teszttel rendelkező munkatársat.

Kedvet kapott? Induljon és nyerje el az Év intelligens vállalata díjat!

Copyright 2018 Eventr. All rights reserved